Το Talking Science® κάνει το επόμενο βήμα: Γίνεται Εμπορικό Σήμα

Συναρπαστικά νέα!

Το λογότυπο του Talking Science® είναι πλέον επίσημα κατοχυρωμένο Εμπορικό Σήμα και αποτελεί προϊόν διανοητικής ιδιοκτησίας.

Αυτό σημαίνει ότι το μοναδικό και αναγνωρίσιμο σύμβολο μας αντιπροσωπεύει τη δέσμευση μας να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την επιστήμη μαζί σας.

Η αποστολή μας

Το Talking Science® είναι μια πρωτοποριακή Συνδρομητική Πλατφόρμα Επιστημονικών Αφηγήσεων, Επιμόρφωσης και Επικοινωνίας (SciCom) που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συναρπαστικά στοιχεία επιστημονικών πληροφοριών μέσω μοναδικών αφηγήσεων που απαντούν στα μεγάλα ερωτήματα που αλλάζουν τον κόσμο.

Η αποστολή του Talking Science® είναι η δημιουργία κατανόησης σε ένα πολύπλοκο κόσμο αναλύοντας τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις, τις πιο τολμηρές ιδέες της εποχής μας, και αναδεικνύοντας θεμελιώδη θέματα ηθικής, φιλοσοφίας, ρομαντισμού, επιστήμης και του ανθρώπινου πνεύματος.

Σας καλούμε να γίνετε μέρος αυτής της αποστολής.

Για το Talking Science

Στο Talking Science® αναλύουμε τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις, τις πιο τολμηρές ιδέες της εποχής μας, και αναδεικνύουμε θεμελιώδη θέματα ηθικής, φιλοσοφίας, ρομαντισμού, επιστήμης και του ανθρώπινου πνεύματος, μέσω του δικτύου μας των Ελλήνων επιστημόνων σε ένα εύρος γνωστικών πεδίων.

Προσκαλούμε το κοινό μας να ανακαλύψει έναν νέο τρόπο σκέψης που βασίζεται σε τεκμήρια, μακριά από την παραπληροφόρηση και την προκατάληψη, έναν καλύτερο τρόπο ερμηνείας των γεγονότων, και ανάδειξης της ομορφιάς του κόσμου γύρω μας.

Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος, Ιδρυτής & Αρχισυντάκτης του Talking Science

Στο Talking Science® πιστεύουμε ότι μέσω συναρπαστικών αφηγήσεων που προσφέρουν σημαντικά στοιχεία επιστημονικών πληροφοριών, μπορούμε να καταπολεμήσουμε την παραπληροφόρηση και τις προκαταλήψεις, βοηθώντας παράλληλα τους ανθρώπους να λαμβάνουν αποφάσεις βασισμένες σε δεδομένα αλλά και να αναγνωρίζουν και να μοιράζονται την ομορφιά του κόσμου γύρω μας.

Γίνετε μέλος της κοινότητας των δια βίου μαθητών και εμβαθύνετε περαιτέρω στον κόσμο της γνώσης, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και τη διατήρηση της σκέψης υψηλής ποιότητας στην ελληνική γλώσσα.

Το Talking Science® είναι μέλος του Συμφώνου Δεξιοτήτων #PactForSkills της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το Pact for Skills είναι μία από τις εμβληματικές δράσεις της ευρωπαϊκής ατζέντας δεξιοτήτων. Στόχος του είναι να ενώσει δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και να τους ενθαρρύνει να αναλάβουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων και την επανεκπαίδευση ενηλίκων.

© 2023 Talking Science®

Κάντε κύλιση στην κορυφή