Διαφημιστείτε στο Talking Science

Κερδίστε την καρδιά και το μυαλό των σκεπτόμενων ανθρώπων

Διαφημιστείτε μαζί μας

Το Talking Science® είναι μια πρωτοποριακή συνδρομητική πλατφόρμα επιστημονικών αφηγήσεων, επιμόρφωσης και επικοινωνίας (SciCom) καθώς και εικονικής έκθεσης για υπάρχοντα και επερχόμενα έργα, υπηρεσίες και προϊόντα που βασίζονται σε επιστημονικές ανακαλύψεις.

Η πλατφόρμα μας επιλύει τα βασικά προβλήματα της επικοινωνίας των επιστημονικών ευρημάτων και των καινοτομιών όπως ο κατακερματισμός και η αποδιοργάνωση στην επικοινωνία, η χρήση ακριβών εργαλείων, η εύρεση του κατάλληλου κοινού και η διασύνδεση της επιστήμης με την κοινωνία.

Γιατί να διαφημιστείτε μαζί μας

  1. Ενίσχυση του Brand: Μιλήστε για την επιστήμη πίσω από τη δουλειά η το προϊόν σας, πείτε την ιστορία της επιχείρησης η του οργανισμού σας και επισημάνετε την επιτυχία των ομάδων εντός του οργανισμού σας ή των συνεργατών που βοήθησαν στην επιτυχία σας.
  2. Συναρπαστικές αφηγήσεις: Μέσω των σύντομων και συναρπαστικών διανοητικών βίντεο μας υπερβαίνουμε τους συνηθισμένους και πολλές φορές απαρχαιωμένους τρόπους προβολής. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε δυνητικά βελτιωμένη οικονομική επίδοση του κεφαλαίου προβολής σας και νέους τρόπους για να κερδίστε την καρδιά και το μυαλό των σκεπτόμενων ανθρώπων.
  3. Εκπαίδευση των πελατών: Το Talking Science® είναι το κατάλληλο μέρος για την εκπαίδευση των πελατών σας πάνω στο πεδίο των δραστηριοτήτων σας.
  4. Δημιουργία επαγγελματικών δικτύων: Δημιουργήστε ένα πιο ισχυρό διαδικτυακό προφίλ και επαγγελματικό δίκτυο με βάση τις επιπτώσεις των ευρημάτων η της καινοτομίας σας στις βιομηχανίες και την κοινωνία.
  5. Προβολή: Προετοιμάστε τις αγορές για τις επιστημονικές ανακαλύψεις ή τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες σας.
  6. Διαμόρφωση κοινής γνώμης: Περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας που καλύπτει την επιστήμη αιχμής, την προσωπική βελτίωση, την τεχνολογία, την καινοτομία, την επαγγελματική ανάπτυξη και πολλά άλλα.
  7. Αξιοπιστία: Κερδίστε τη σφραγίδα έγκρισης του Talking Science® για τη συνεισφορά της επιχείρησης η του οργανισμού σας στον εκάστοτε επιστημονικό κλάδο.
  8. Ορατότητα: Εμφανιστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο και Pοdcast του Talking Science και στο talkingscience.gr
  9. Ευκαιρίες: Συμμετοχή ως ομιλήτρια/της εκπροσωπώντας την επιχείρηση η τον οργανισμό σας σε εκδηλώσεις του Talking Science και αποκλειστικές προσκλήσεις στα μέλη της ομάδας σας σε προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε άτομα επιρροής.

Για να διαφημιστείτε στο Talking Science ή να σπονσοράρετε ένα η περισσότερα από τα βίντεο μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@talkingscience.gr

© 2023 Talking Science®

Talking Science | Διαφημιστείτε μαζί μας

Το κοινό μας

Το Talking Science® προσφέρει έμπνευση μέσω της επιστήμης σε ένα μορφωμένο και σκεπτόμενο κοινό όλων των ηλικιών άνω των 18 ετών, στην Ελλάδα.

Ηλικία

18 - 24
9.9%
25 - 34
13.4%
35 - 44
19.2%
45 - 54
17.3%
55 - 64
20.6%
65+
19.6%

Τύπος συσκευής

Κινητό τηλέφωνο
72.3%
Τηλεόραση
18.5%
Ταμπλέτα
7.6%
Υπολογιστής
2.1%

Φύλο

Άντρες
52.2%
Γυναίκες
47.8%

Τοποθεσία

1 %
Ελλάδα

Πηγή: Αθροιστικά στοιχεία από το κανάλι του @TalkingScienceGR στο YouTube και από το talkingscience.gr.
Τελευταία ενημέρωση: Μάρτιος 2023

Κάντε κύλιση στην κορυφή