Διαφημιστείτε στο Talking Science®

Η επιστήμη συναντά την κινηματογραφική εμπειρία και τα Νέα Μέσα

Ενισχύστε την επικοινωνία των επιτευγμάτων του οργανισμού ή της επιχείρησης σας και προβάλετε τα υπάρχοντα και επερχόμενα έργα, υπηρεσίες και προϊόντα σας με διαφημίσεις και χορηγούμενο περιεχόμενο στο Talking Science®. Ειδικευόμαστε στο να δημιουργούμε μικρού μήκους βίντεο, ντοκιμαντέρ, Podcasts, τη δική σας σειρά και άλλα πολλά, με το μοναδικό αφηγηματικό μοντέλο του Talking Science®.

Είστε έτοιμοι να αφήσετε το αποτύπωμα σας στην κοινωνία; Προγραμματίστε μια συνάντηση μαζί μας.

Play Video about Talking Science Landing Page Artwork

Συχνές Ερωτήσεις

Βίντεο και ντοκιμαντέρ μικρού μήκους:
Θα ζωντανέψουμε τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα του οργανισμού ή της επιχείρησης σας, μετατρέποντας τα σε μια κινηματογραφική εμπειρία υψηλής απήχησης, σχεδιασμένη για το Youtube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργήστε τη δική σας σειρά:
Χορηγήστε ή δημιουργήστε τη δική σας προσαρμοσμένη εκπομπή η σειρά εκπομπών με επιστημονική θεματολογία μέσω μικρού μήκους βίντεο, ντοκιμαντέρ και Podcasts στο Talking Science®.

Διαδραστικά πάνελ και συνεντεύξεις ειδικών:
Μέσω διαδραστικών πάνελ και συνεντεύξεων ειδικών, μπορείτε να ενισχύσετε την ορατότητα και φωνή σας και να τοποθετήσετε την επιχείρηση η τον οργανισμό σας ως ηγέτη σκέψης στις εξελίξεις που διαμορφώνουν τον κλάδο σας.

Άρθρα και δημοσιεύσεις:
Ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας της επιστήμης, προσφέρουμε τη δυνατότητα δημοσίευσης των μελετών, των ερευνών και των αξιοσημείωτων αναρτήσεων σας. Ενταχθείτε στην εκλεκτή ομάδα των οργανισμών και επιχειρήσεων που δημοσιεύουν το επιστημονικό τους έργο στην πλατφόρμα του Talking Science®.

Ενίσχυση του Brand και διαμόρφωση κοινής γνώμης: Μιλώντας για την επιστήμη πίσω από το έργο η το προϊόν σας, μέσω συναρπαστικών αφηγήσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία που ενισχύει τη φωνή σας και τοποθετεί την επιχείρηση η τον οργανισμό σας ως ηγέτη σκέψης στις εξελίξεις που διαμορφώνουν τον κλάδο σας.

Προβολή: Πείτε την ιστορία της επιχείρησης η του οργανισμού σας και επισημάνετε την επιτυχία των ομάδων εντός του οργανισμού σας ή των συνεργατών που βοήθησαν στην επιτυχία σας.

Εκπαίδευση των πελατών: Το Talking Science® είναι το κατάλληλο μέρος για την εκπαίδευση των πελατών σας πάνω στο πεδίο των δραστηριοτήτων σας.

Προετοιμασία αγορών: Προετοιμάστε τις αγορές για τις επιστημονικές ανακαλύψεις ή τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες σας.

Δημιουργία επαγγελματικών δικτύων: Δημιουργήστε ένα πιο ισχυρό διαδικτυακό προφίλ και επαγγελματικό δίκτυο με βάση τις επιπτώσεις των ευρημάτων η της καινοτομίας σας στις βιομηχανίες και την κοινωνία.

Αξιοπιστία: Κερδίστε τη σφραγίδα έγκρισης του Talking Science® για τη συνεισφορά της επιχείρησης η του οργανισμού σας στον εκάστοτε επιστημονικό κλάδο.

Ορατότητα: Εμφανιστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο και Pοdcast του Talking Science® και στο talkingscience.gr

Ευκαιρίες: Συμμετοχή ως ομιλήτρια/της εκπροσωπώντας την επιχείρηση η τον οργανισμό σας σε εκδηλώσεις του Talking Science® και αποκλειστικές προσκλήσεις στα μέλη της ομάδας σας σε προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε άτομα επιρροής.

Τιμοκατάλογος & Προωθητικοί κωδικοί

Για να διαφημιστείτε στο Talking Science® ή να σπονσοράρετε ένα η περισσότερα από τα βίντεο μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@talkingscience.gr και αποκτήστε πρόσβαση στον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας, καθώς και τους ειδικούς κωδικούς προσφοράς που παρέχουν αποκλειστικές εκπτώσεις.

Κάντε κύλιση στην κορυφή