Υπηρεσίες Προβολής, Επικοινωνίας και Διάδοσης

Προβληθείτε εκεί που έχει πραγματικά σημασία.

Επιτύχετε τους στόχους επικοινωνίας και διάδοσης προσεγγίζοντας το σωστό κοινό στην ενιαία και κεντρική πλατφόρμα επικοινωνίας της επιστήμης.

Η νέα εποχή στην επικοινωνία της επιστήμης.

Η επικοινωνία της επιστήμης του παρελθόντος ήταν αποσπασματική, ασύνδετη, βαρετή και συχνά ερασιτεχνική.

Στο Talking Science® ανατρέπουμε αυτήν την πρακτική, παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες προβολής για ερευνητικά κέντρα, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Με συναρπαστικό περιεχόμενο και ενσωμάτωση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), σε μια ενιαία κεντρική πλατφόρμα δημιουργούμε και καθοδηγούμε την επανάσταση στην επικοινωνία της επιστήμης.

Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μας και φανταστείτε τις απεριόριστες δυνατότητες.

Talking Science® native ad experiences
Εμπειρίες Native Advertising
Talking Science® custom opportunities
Προσαρμοσμένες ευκαιρίες
Talking Science® creative services
Πρόσβαση σε δημιουργικές υπηρεσίες νέων μέσων
Talking Science® seo profiles
Προφίλ βελτιστοποιημένο για αναζήτηση (search-optimized)
Talking Science® seamless integration
Aπρόσκοπτη ενσωμάτωση στον προγραμματισμό σας
Talking Science® Artwork - Advertise with us

Προσελκύστε τα βλέμματα.

Το Talking Science® σας βοηθά να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα του ερευνητικού έργου και των προϊόντων σας μέσω συναρπαστικού περιεχομένου σύντομης μορφής που μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς η εκείνου που διαθέτετε ήδη και μέσω ενός ισχυρού προφίλ βελτιστοποιημένου για αναζήτηση (search-optimized).

Μιλήστε για το προϊόν σας.
Προετοιμάστε την αγορά.

Οι ιστορίες κινούν τον κόσμο. Σας βοηθούμε να πείτε τη δική σας στο κατάλληλο κοινό. Κορυφαίοι οργανισμοί εμπιστεύονται το Talking Science® για να επικοινωνήσουν τα επιστημονικά τους επιτεύγματα.
Χωρίς απαρχαιωμένα κλισέ. Απλά υπέροχο περιεχόμενο.

Το ιδανικό εργαλείο για διαχειριστές πακέτων εργασίας επικοινωνίας και διάδοσης Ευρωπαϊκών έργων.

Το Talking Science® ενισχύει την αναγνωρισιμότητα των αποτελεσμάτων σας από την ερευνητική κοινότητα, βιομηχανία, πιθανούς επενδυτές, μελλοντικούς πελάτες και την κοινωνία. Καθηλώστε το κοινό σας, προωθήστε τη χρήση των αποτελεσμάτων σας και δημιουργήστε μακροπρόθεσμο επιστημονικό και εμπορικό αντίκτυπο.

Όλοι χρειάζονται μια στρατηγική βίντεο και νέων μέσων. Αυτή η ιδέα δεν είναι νέα. Αυτό που έχει αλλάξει είναι το πόσο σημαντικά έχουν γίνει σε κάθε τομέα.

Το % των εταιρειών που χρησιμοποιούν βίντεο με το πέρασμα του χρόνου.

2023 91%
2022 86%
2021 86%
2020 85%
2019 87%
2018 81%
2017 63%
2016 61%

Το % των εταιρειών που λένε ότι τα βίντεο έχουν αυξήσει τα επίπεδα κατανόησης των χρηστών.

2023 96%
2022 94%
2021 94%
2020 95%
2019 94%
2018 97%
2017 97%
2016 93%
2015 80%

Το % των εταιρειών που λένε ότι τα βίντεο τους έχουν αποδώσει καλό ROI.

2023 92%
2022 87%
2021 87%
2020 88%
2019 83%
2018 78%
2017 83%
2016 76%
0 %

Το % των εταιρειών που δεν χρησιμοποιούσαν βίντεο και άρχισαν να χρησιμοποιούν βίντεο το 2023.

Πηγή: Wyzowl State of Video Marketing Report 2023, cited by Hubspot.

Μια πλατφόρμα. Πολλές επιλογές.

Επιλέξτε από μια ποικιλία μορφών προβολής για να αναδείξετε την επιστήμη πίσω από το έργο η το προϊόν σας.

Βίντεο & ντοκιμαντέρ
μικρού μήκους
Βίντεο + Δημιουργήστε τη δική σας σειρά
Talking Science® Live
Podcast
Podcast + Συνεντεύξεις ειδικών
Περιεχόμενο
για Social Media
YouTube + LinkedIn + Facebook + Instagram + TikTok + Email Marketing
Talking Science®
Νewsroom
Άρθρα + Δημοσιεύσεις + Δελτία Τύπου + Ανακοινώσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Οι επιλογές που προσφέρουμε είναι πολλές — Brand Βίντεο, συνεντεύξεις ειδικών, εκπαιδευτικά βίντεο ή βίντεο με οδηγίες, αφηγήσεις, επεξηγηματικά βίντεο, βίντεο παρουσίασης ομάδας, animated βίντεο, βίντεο μελέτης περίπτωσης, μαρτυρίες πελατών και ζωντανά βίντεο είναι μόνο μερικοί τρόποι με τους οποίους το βίντεο σε συνδυασμό με το εύρος των νέων μέσων μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο ζωντανή, ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη εμπειρία.

Επιλέξτε τον συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στον επικοινωνιακό σας προγραμματισμό:

Διαφημίσεις και χορηγούμενες αναφορές:
Μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας με περίοπτη τοποθέτηση banner στην πλατφόρμα του Talking Science® και τακτική προβολή της επωνυμίας σας σε Pre-roll, Mid-Roll και Post-Roll η και χορηγούμενες αναφορές στα αφηγηματικά βίντεο και σειρές, καινοτόμες παρουσιάσεις προϊόντων και Podcast.

Βίντεο και ντοκιμαντέρ μικρού μήκους:
Θα ζωντανέψουμε τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα του οργανισμού ή της επιχείρησης σας, μετατρέποντας τα σε μια κινηματογραφική εμπειρία υψηλής απήχησης, σχεδιασμένη για το Youtube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημιουργήστε τη δική σας σειρά:
Χορηγήστε ή δημιουργήστε τη δική σας προσαρμοσμένη εκπομπή η σειρά εκπομπών με επιστημονική θεματολογία μέσω μικρού μήκους βίντεο, ντοκιμαντέρ ή και Podcasts στο Talking Science®.

Podcast, διαδραστικά πάνελ και συνεντεύξεις ειδικών:
Μέσω podcast. διαδραστικών πάνελ και συνεντεύξεων ειδικών, μπορείτε να ενισχύσετε την ορατότητα και φωνή σας και να τοποθετήσετε την επιχείρηση η τον οργανισμό σας ως ηγέτη σκέψης στις εξελίξεις που διαμορφώνουν τον κλάδο σας.

Άρθρα και δημοσιεύσεις:
Ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας της επιστήμης, προσφέρουμε τη δυνατότητα δημοσίευσης των μελετών, των ερευνών και των αξιοσημείωτων αναρτήσεων σας. Ενταχθείτε στην εκλεκτή ομάδα των οργανισμών και επιχειρήσεων που δημοσιεύουν το επιστημονικό τους έργο στην πλατφόρμα του Talking Science®.

Για να διαφημιστείτε στο Talking Science® ή να σπονσοράρετε ένα η περισσότερα από τα βίντεο μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@talkingscience.gr και αποκτήστε πρόσβαση στον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας, καθώς και τους ειδικούς κωδικούς που προσφέρουν αποκλειστικά πακέτα προβολής.

Ενίσχυση του Brand και διαμόρφωση κοινής γνώμης: Μιλώντας για την επιστήμη πίσω από το έργο η το προϊόν σας, μέσω συναρπαστικών αφηγήσεων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία που ενισχύει τη φωνή σας και τοποθετεί την επιχείρηση η τον οργανισμό σας ως ηγέτη σκέψης στις εξελίξεις που διαμορφώνουν τον κλάδο σας.

Επιτύχετε τους στόχους επικοινωνίας και διάδοσης προσεγγίζοντας το σωστό κοινό στην ενιαία και κεντρική πλατφόρμα επικοινωνίας της επιστήμης.

Προβολή: Πείτε την ιστορία της επιχείρησης η του οργανισμού σας και επισημάνετε την επιτυχία των ομάδων εντός του οργανισμού σας ή των συνεργατών που βοήθησαν στην επιτυχία σας.

Εκπαίδευση των πελατών: Το Talking Science® είναι το κατάλληλο μέρος για την εκπαίδευση των πελατών σας πάνω στο πεδίο των δραστηριοτήτων σας.

Διαχειριστείτε τη φήμη σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον και ασκήστε επιρροή σε συζητήσεις για την επιστήμη και την καινοτομία με ένα ευρύτερο κοινό.

Προετοιμασία αγορών: Προετοιμάστε τις αγορές για τις επιστημονικές ανακαλύψεις ή τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες σας.

Δημιουργία επαγγελματικών δικτύων: Δημιουργήστε ένα πιο ισχυρό διαδικτυακό προφίλ και επαγγελματικό δίκτυο με βάση τις επιπτώσεις των ευρημάτων η της καινοτομίας σας στις βιομηχανίες και την κοινωνία.

Αξιοπιστία: Κερδίστε τη σφραγίδα έγκρισης του Talking Science® για τη συνεισφορά της επιχείρησης η του οργανισμού σας στον εκάστοτε επιστημονικό κλάδο.

Ορατότητα: Εμφανιστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο και Pοdcast του Talking Science® και στο talkingscience.gr

Ευκαιρίες: Συμμετοχή ως ομιλήτρια/της εκπροσωπώντας την επιχείρηση η τον οργανισμό σας σε εκδηλώσεις του Talking Science® και αποκλειστικές προσκλήσεις στα μέλη της ομάδας σας σε προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε άτομα επιρροής.

Διαφημιστείτε στο Talking Science®

Γνωρίζουμε το πρόβλημα του κατακερματισμού της επικοινωνίας σε πολλά ασύνδετα μέσα καθώς και της εύρεσης του σωστού κοινού. Γι’ αυτό η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επικοινωνιακούς σας στόχους με τρόπο που να έχει νόημα για τον τομέα, την αγορά και τον προϋπολογισμό σας.

Κάντε κύλιση στην κορυφή