Με συναρπαστικό περιεχόμενο, ενσωμάτωση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και σε μια ενιαία κεντρική πλατφόρμα δημιουργούμε τη νέα εποχή στην επικοινωνία της επιστήμης.

Η νέα εποχή στην επικοινωνία της επιστήμης.

Το Talking Science® είναι η πλατφόρμα επικοινωνίας της επιστήμης και επιμόρφωσης που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ επιστήμης και κοινωνίας. Ενισχύουμε την επικοινωνία των επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων μέσω του μοναδικού αφηγηματικού μας μοντέλου και άλλων σύγχρονων μέσων.

Για τους ερευνητικούς οργανισμούς και τις επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει ότι ενισχύουμε την αναγνωρισιμότητα του ερευνητικού έργου και των προϊόντων τους, με τον τρόπο του
Talking Science®.
Για την κοινωνία σημαίνει ότι μετατρέπουμε την επιστημονική πληροφόρηση σε μια εκπληκτική κινηματογραφική εμπειρία.

#TalkingScienceGR #TalkingScience #ScienceCommunication
Talking Science® Artwork - Advertise with us

Καλλιεργούμε αυθεντικές
αφηγηματικές συνεργασίες.

Κορυφαίοι ερευνητικοί οργανισμοί, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, το Cortical Bionics Research Group (ΗΠΑ) και το ETH Zurich εμπιστεύτηκαν το Talking Science® για να επικοινωνήσουν τα επιστημονικά τους επιτεύγματα. Χωρίς απαρχαιωμένα κλισέ. Απλά υπέροχο περιεχόμενο.

Οι ιστορίες κινούν τον κόσμο.
Σας βοηθούμε να πείτε τη δική σας.

Στο Talking Science® αναπτυσσόμαστε ως προορισμός για επιστήμονες, οργανισμούς, επιχειρήσεις και κοινό που έλκονται από τη μοναδική μας οπτική γωνία και το σύγχρονο περιεχόμενο ηγεσίας σκέψης.

Εταιρικό προφίλ

Το Talking Science® είναι μια εταιρεία επιστημονικών μέσων (Β2Β Science Media Company) που καθοδηγεί την επανάσταση στην επικοινωνία της επιστήμης με ενσωμάτωση Tεχνητής Nοημοσύνης (ΑΙ).

Ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2022 από τον Δρ Φώτη Φιλιππόπουλο, επιχειρηματία, καθηγητή και στοχαστή που ευθυγραμμίζεται με δράσεις που προάγουν τη βιωσιμότητα, πρόοδο και ευημερία.

Το Talking Science® είναι μέλος του Συμφώνου Δεξιοτήτων #PactForSkills της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μία από τις εμβληματικές δράσεις της ευρωπαϊκής ατζέντας δεξιοτήτων. 

Το Talking Science® είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα και αποτελεί προϊόν διανοητικής ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει ότι το μοναδικό και αναγνωρίσιμο σύμβολο μας αντιπροσωπεύει τη δέσμευση μας να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την επιστήμη μαζί σας.

© 2023-2024 Talking Science®

Εγγραφείτε στο Talking Science®

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας; Ξεκινήστε σήμερα με το Δωρεάν Πρόγραμμα
και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας στην προσωπική λίστα παρακολούθησης.

Κάντε κύλιση στην κορυφή