Το Talking Science® ταξιδεύει στα καλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του κόσμου | Eπ. 1 ETH Zurich

Μη χάσετε τη νέα εκπληκτική σειρά του Talking Science® “Περιοδεία στα Καλύτερα Πανεπιστήμια του Κόσμου με τον Δρ Φώτη Φιλιππόπουλο“. Σύντομα κοντά σας το 2024!

Η παγκόσμια περιοδεία του Talking Science® που ξεκινά από τη Ζυρίχη και το ξακουστό ETH Zurich, αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα “εξερεύνησης της αριστείας” μέσω μιας σειράς βίντεο, που θα αναδείξει τις μοναδικές πτυχές που κάνουν αυτά τα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα να ξεχωρίζουν.

Το ETH Zurich κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων στον κόσμο. Αυτό το ελβετικό πανεπιστήμιο εκτιμά την ελευθερία και την ατομική ευθύνη, το επιχειρηματικό πνεύμα και το ανοιχτό μυαλό. Το ETH Zurich – γνωστό για την έρευνα του στην επιστήμη και την τεχνολογία – χρονολογείται από το έτος 1855, όταν οι ιδρυτές της σύγχρονης Ελβετίας το δημιούργησαν ως κέντρο καινοτομίας και γνώσης. Ο βραβευμένος με Νόμπελ, Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους αποφοίτους αυτού του ιδρύματος. Αποφοίτησε το 1900 και αργότερα επέστρεψε για μερικά χρόνια ως καθηγητής. Οι σημερινοί μαθητές ανακαλύπτουν ένα ιδανικό περιβάλλον για ανεξάρτητη σκέψη, οι ερευνητές ένα κλίμα που εμπνέει κορυφαίες επιδόσεις. Εδρεύοντας στην καρδιά της Ευρώπης, αλλά δημιουργώντας διασυνδέσεις σε όλο τον κόσμο, το ETH Zurich είναι πρωτοπόρο στις αποτελεσματικές λύσεις για τις παγκόσμιες προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

Η περιοδεία στην Πανεπιστημιούπολη του ETH Zurich, με υπερηφάνεια υποστηρίζεται από την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα!

Eγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ► https://www.youtube.com/@TalkingScienceGR και ακολουθήστε το Talking Science® για να γίνετε μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού ζωής και γνώσης!

Photo: ETH Zurich

Μάθετε περισσότερα για το ► ETH Zurich
ETH Zurich Student Project House
ETH Zurich on YouTube

Με τη στήριξη:

Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Κάντε κύλιση στην κορυφή